Audi RS6 velgen

Audi RS6 velgen logo

Op zoek naar nieuwe Audi RS6 velgen? Origineel, zwart of een custom color; bij Wheelclinic hebben wij een ruim aanbod aan de mooiste velgen voor uw Audi. Bij ons kunt u naast velgen kopen er ook voor kiezen om deze te laten monteren door een van onze specialisten. In ons assortiment kunt u verschillende formaten en kleuren velgen vinden. Wij hebben Audi RS6 velgen in 18 inch, 19 inch, 20 inch, 21 inch, 22 inch, 23 inch en 24 inch. Met 6+ jaar ervaring en kennis weten onze experts u altijd te voorzien van specialistisch advies over jouw velgen. Bekijk nu onze webshop of kom langs op onze fysieke locatie voor uw nieuwe Audi RS6 velgen!

 

Bekijk ook onze gallerij voor verschillende velgensets onder Audi.

 

info@wheelclinic.nlBel meteen

 

 

 

Onze maten Audi RS6 velgen

Een Audi RS6 velg is te krijgen in verschillende formaten. De grootte van de velg wordt aangegeven in inches. Onze aangeboden velgen komen bij onder andere Vossen Wheels, Wheelforce en Brock vandaan. Vossen velgen voor de RS6 zijn van een van de populairste opties van deze tijd. In onze webshop vindt u verschillende maten RS6 velgen. Denk hierbij aan de volgende groottes.

 

  • 18 inch
  • 19 inch
  • 20 inch
  • 21 inch
  • 22 inch
  • 23 inch
  • 24 inch

 

Heeft u vragen over de grootte van de velgen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Wij denken graag met de klant mee om zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

Kleuren velgen

De kleur van uw velg bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw Audi! Het is daarom erg belangrijk om goed na te denken over de kleur van uw nieuwe Audi RS6 performance velgen. Zwart en metallic zilver zijn veelgebruikte kleuren velgen onder een Audi.

 

Afhankelijk van de kleur of wrap van uw auto kunt u ervoor kiezen om een custom color aan uw nieuwe velg toe te voegen. Onze experts denken graag met u mee om tot de beste kleur te komen voor uw Audi RS6 velg. Zwart, rood of geel? Bij ons kan het allemaal! Weet u nog niet wat u precies zoekt? Doe inspiratie op via de voorbeelden hieronder, of bekijk onze Instagram pagina!

 

 

Audi RS6 21

RS6 21" ABT velgen

Als RS6 velgen specialist mag een set ABT velgen uiteraard niet ontbreken. Deze mooie blauwe RS6 is voorzien van een MIlltek uitlaat systeem en KW verlagings set. Om het af te maken is er een set 21" ABT GR velgen gemonteerd
RS6  21" Breyton velgen

Deze RS6 is voorzien van een set 21" Breyton Topas velgen.
Wij zijn de eerste op de wereld die dit gepast en gemonteerd hebben.

 Audi RS6 21
Audi RS6 22

RS6 22" Vossen Wheels Forged

Deze RS6 is voorzien van een set 22" Vosen wheels VPS307 gesmede velgen, ultralicht en super sterk!
De gewaagde kleur amber tone vinden wij erg geslaagd!

 

In combinatie met de beste banden

Een Audi RS6 velg gaat natuurlijk gepaard met een autoband van kwaliteit. Bij Wheelclinic hebben wij een ruim aanbod aan banden van verschillende merken. Op zoek naar winterbanden, all-season banden of bandenreparatie? Wij hebben dé banden voor uw Audi RS6 velgen.

Wheelclinic: uw specialist in RS6 velgen, banden en montage!

Bij Wheelclinic gaat onze service verder dan de verkoop en montage van uw nieuwe velgen. Wij zien onszelf daarom niet als een standaard ‘velgen specialist’. Dit heeft meerdere redenen. Ons team bestaat uit werknemers met een passie voor auto’s. Hierdoor denken wij mee met onze klanten om zo tot de ideale velg te komen voor uw auto.

 

Naast de verkoop en montage gaat onze kunde nog veel verder! Denk hierbij aan het 3D uitlijnen voor een perfecte wegligging, spacers en ondersteltechniek.

Bestel en laat uw nieuwe Audi RS6 velgen monteren bij Wheelclinic

Bestel nu uw nieuwe RS6 velgen bij Wheelclinic. Wij zijn dé specialist in velgen en banden voor uw (exclusieve) auto! Met 6+ jaar ervaring voorzien onze experts u altijd van specialistisch werk en advies van de hoogste kwaliteit!

Revv your engine en kom direct naar onze locatie in Amersfoort of bestel op onze webshop uw nieuwe Audi RS6 velgen.