Armytrix uitlaten

Armytrix staat nooit stil. Hun motorsportarsenaal is voortdurend in ontwikkeling, een catalogus van Valvetronic-uitlaten van titanium en roestvrij staal, ECU-herkalibratie, Power Tuning Box, CEL-verwijdermodule en Armytrix Mobile APP. Armytrix streeft ernaar elk spectrum van uitmuntendheid aan te raken, toegewijd om de beste verbeteringen te brengen om aan uw rijbehoeften en wensen te voldoen.

 

 

Armytrix klep gestuurde systemen

Met het Valvetronic-systeem kunt u schakelen tussen stil en luid zijn met een druk op de knop via de meegeleverde afstandsbediening of via de smartphone-applicatie; dit werkt door een vacuümbron op uw motor aan te te sluiten op de regeleenheid. Wanneer u op de knop op de afstandsbediening of de smartphoneapplicatie drukt, communiceert u met de OBDII-module via Bluetooth. Deze OBDII-module geeft de uitlaatklepmodule de opdracht om het motorvacuüm de uitlaatklep te laten openen of sluiten. U kunt de uitlaatklepmodule ook instellen op een automatische modus die de uitlaatklep opent / sluit op basis van een vooraf bepaald toerentalbereik of gasklepstand.
Afgezien van het krijgen van een brutaal geluid met het Valvetronic-systeem open, kun je ook vermogen winnen, vooral als je auto een turbo heeft. Afhankelijk van de auto, aanpassingen en afstelling die je hebt, zal de klep die open staat ook het uitlaatgas vrijer stromen, omdat het niet door een geluiddemper hoeft te gaan. Als uw voertuig een turbocompressor heeft, kunt u een lichte verhoging van de boostdruk zien, afhankelijk van of u een open of gesloten boostcyclus gebruikt, wat resulteert in meer pk's.

 

 

Armytrix eindstukken

Armytrix levert diverse eindstukken afhankelijk van het systeem.
Enkele opties: carbon, zilver, blue flamed, matzwart, gold etc.