Banden Harderwijk

Deze pagina is niet actief en wordt niet meer onderhouden. De informatie die getoond wordt kan derhalve achterhaald zijn!

Via de navigatie bereikt u de actuele pagina's van onze website.

Voor banden in Harderwijk komt u naar Wheelclinic. Op slechts een half uur rijden van Harderwijk vindt u het meest uitgebreide aanbod autobanden in alle soorten en maten. Wij verkopen uitsluitend A-merk banden van de hoogste kwaliteit van merken als Bridgestone, Dunlop, Continental, Goodyear en Pirelli. 

 

De kwaliteit van autobanden is van levensbelang omdat ze voor het enige contact met de weg zorgen. Hiermee garanderen de banden uw veiligheid tijdens elke rit. Of dit nu onderweg van Harderwijk naar Amersfoort is, of ergens anders in het land.

 

Ons gehele assortiment banden staat online. In de webshop kunt u met de bandenconfigurator gemakkelijk kijken welke banden u nodig heeft, om vervolgens de bestelling te plaatsen. Wilt u de banden laten monteren? Wanneer u onze locatie vanuit Harderwijk bezoekt, monteren wij met plezier uw nieuwe banden. 

info@wheelclinic.nlBel meteen 

Banden Harderwijk

 

Winterbanden Harderwijk

Ook als het gaat om winterbanden in Harderwijk kunt u bij ons terecht! Uiteraard ontbreken deze niet binnen ons assortiment, want ook bij koud en nat weer wilt u natuurlijk veilig gebruik van uw auto kunnen maken.

 

De naam winterbanden is niet voldoende dekkend, als het aankomt op de functie van de banden. Uiteraard zijn de banden geschikt voor gebruik tijdens de winter, maar wist u dat ze ook zeer functioneel zijn tijdens nat en koud weer? De groevenstructuur in de band, die grover is dan bij een normale of all-season band, zorgt er namelijk voor dat water snel af wordt gevoerd. Hierdoor behoudt de band het contact met de weg, wat zorgt voor een stukje extra veiligheid. Winterbanden dragen dus sterk bij aan het voorkomen van aquaplaning.

Ruim aanbod banden nabij Harderwijk

Al meer dan 6 jaar kunt u bij Wheelclinic terecht voor de beste bandenservice. In onze webshop of op onze fysieke locatie, kunt u terecht voor het grootste aanbod banden. Harderwijk ligt daarbij op slechts een half uur rijden van ons bandencentrum. 

 

Ongetwijfeld heeft Harderwijk ook aanbieders van autobanden. De reden waarom u echter uw nieuwe autobanden bij ons wilt kopen, is omdat wij, naast de reguliere maten en banden, ook banden leveren voor de meest exclusieve velgen en wielmaten. Wheelclinic is gespecialiseerd in grote maten en levert ook banden voor exclusieve auto’s en automerken. Het is daarom zeker de moeite waard om voor uw nieuwe banden de rit vanuit Harderwijk te maken. 

 

Wheelclinic staat voor:

 

  • Passiegedreven medewerkers
  • Kennis en ervaring op het gebied van banden
  • Ruime keuze
  • Service die niet stopt na montage van uw banden

WheelClinic: meer dan alleen autobanden in Harderwijk

Wanneer u besluit banden bij ons te kopen, dan stopt onze service niet nadat we uw nieuwe banden hebben gemonteerd. Wheelclinic staat voor kennis en expertise door onze langdurige ervaring in banden en velgen. U mag van ons dan ook verwachten dat u passend advies krijgt, met bijbehorende service. Weet u bijvoorbeeld niet wat de juiste band is voor uw auto? Wij denken graag met u mee en geven u graag alle mogelijk opties. 

 

Heeft u vooraf of achteraf vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat maakt ons de beste keuze, wanneer u zoekt naar banden in Harderwijk. 

 

Banden Harderwijk: kom langs voor montage en service

Voor ons staat voorop dat we u helpen met de beste banden voor uw auto. Voor een zo compleet mogelijke service en montage, nodigen wij u daarom van harte uit op onze locatie. Neem wel van tevoren contact met ons op, zodat we uw afspraak in kunnen plannen en u niet onnodig hoeft te wachten. Onze collega’s zorgen ter plekke dat uw nieuwe banden vakkundig worden geplaatst en zorgen ervoor dat uw oude bandenset milieuvriendelijk wordt afgevoerd. 

 

Weet u al welke banden u nodig heeft? Dan kunt u uw bestelling ook online plaatsen. Wij zorgen dat de banden binnen 48 uur bij u thuis worden afgeleverd zodat u voor uw nieuwe banden Harderwijk niet uit hoeft. 

info@wheelclinic.nlBel meteen 

WheelClinic is u ook van dienst als u vanuit deze locaties komt: