Bandenhotel

Het bandenhotel van WheelClinic is de ideale oplossing voor wanneer u thuis geen ruimte heeft, of om een andere reden thuis geen eigen bandenopslag ruimte wilt creëren. Door uw (winter)banden bij ons te stallen, weet u zeker dat de kwaliteit van uw banden goed blijft. Bovendien heeft u er geen omkijken naar en kunnen ze na de wissel meteen gestald worden in het bandenhotel. Want ook de winterbanden montage regelen we voor u, net zoals het monteren van de zomerbanden wanneer het seizoen weer afgelopen is. 

 

info@wheelclinic.nlBel meteen

bandenopslag Nijkerk en Amersfoort

Wheelclinic bandenhotel: de perfecte bandenopslag plek 

Autobanden opslaan in een bandenhotel is niet hetzelfde als het opslaan van gereedschap of hout in de schuur. De compositie van het rubber van de autobanden vereisen bepaalde omstandigheden, waardoor de kwaliteit goed blijft. Zo zijn temperatuur en luchtvochtigheid twee belangrijke factoren, die zorgen voor een langere levensduur van de banden. 

In ons bandenhotel worden de temperatuur en de luchtvochtigheidsgraad daarom zorgvuldig gereguleerd. Zo creëren we de perfecte omstandigheden voor uw banden, zodat u na de zomer of winter weer veilig de weg op kunt met uw set banden. 

De voordelen van ons bandenhotel

Als echte autoliefhebber begrijpen wij dat u goed wilt zorgen voor uw banden in de periode dat u ze niet gebruikt. Twijfelt u echter toch aan de opslag van uw winterbanden of zomerbanden? Denk dan aan deze voordelen: 

 

  • Gereguleerde omgeving voor optimaal behoud
  • Verzekerd tegen brand en diefstal
  • De banden staan u thuis niet in de weg
  • U hoeft de banden niet te vervoeren
  • Klaar voor gebruik wanneer u weer wilt wisselen

Kosten bandenopslag en banden wisselen

Voor het opslaan van bandenopslag inclusief velgen rekenen wij 36 euro per 6 maanden. Voor dit bedrag kunt u 4 banden met velgen opslaan. 

Ook voor het wisselen van uw bandensets kunt u uiteraard bij ons terecht. Hiervoor rekenen we de volgende tarieven: 


 

Dienst

Kosten

Wisselen complete set t/m 20"
  €36,-
Wisselen complete set vanaf 21"
€39,-
Wisselen losse banden tot 20”
  €22.50,- per band
Wisselen losse banden boven 20”
  €25,- per band 

 


Heeft u nog geen winterbanden? Of bent u op zoek naar partner voor uitlijning van uw banden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden een uitgebreid assortiment bandenmerken waaronder ook winterbanden. En met onze uitlijnservice zorgen we dat u volledig veilig en strak de weg op kunt.  

Maak gebruik van het bandenhotel in Amersfoort 

Bent u al overtuigd als het gaat om winterbanden opslaan? Wij slaan uw banden graag op met de bijbehorende service! U vindt de bandenopslag plek in Amersfoort, aan de Stuwdam 67. Wanneer u in de regio Nijkerk, Leusden, Hoevelaken of in Amersfoort zelf woont is dit ideaal, omdat het dicht bij u in de buurt is. Maar uiteraard is de autobanden opslag ook toegankelijk wanneer u elders woont. 

Om een plek te reserveren kunt u contact met ons opnemen door ons te mailen. Dit kunt u doen via de onderstaande knop. Heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen over het bandenhotel!

 

info@wheelclinic.nlBel meteen