BBS

BBS logo

BBS velgen zijn van Duitse makelij en de velgenfabrikant is sinds de jaren zeventig actief op de velgenmarkt. Het premium velgenmerk is opgericht door Heinrich Baumgartner en zijn partner Klaus Brand. BBS, of Baumgartner Brand Schiltach waar de afkorting voor staat, is sindsdien een van de marktleiders als het gaat om exclusieve, topkwaliteit velgen.

Het merk heeft grote bekendheid doordat ze onder andere actief zijn binnen de Formule 1, WRC, Champ Car en de WTCC. BBS velgen genieten verder van grote naamsbekendheid, door haar uitgebreide gamma high-end sportvelgen die ze produceren voor serieproductieauto’s en OEM velgen die ze produceren voor exclusieve merken als AMG, Audi, Bentley en andere premium merken.

BBS velgen 18 inch en alle andere maten

Het aanbod BBS velgen is zeer breed. Zowel qua uiterlijk als qua vorm en grootte. Zo zijn BBS velgen van 18 inch zeer populair omdat de grootte goed past het sportieve uiterlijk die de meeste klanten van ons hebben. Ook BBS velgen van 19 inch en groter zijn bij WheelClinic verkrijgbaar.

 

Kenmerkend voor de velgen van BBS, zijn de meerdelige velgen: de BBS super RS velgen in goud en zilver. De velgen zijn verkrijgbaar in 19 en 20 inch waardoor ze meteen opvallen. De velg wordt ook veel onder retro sportwagens gemonteerd, voor een ultieme sportieve doch luxe look.

Makkelijk BBS velgen kiezen met de velgenconfigurator

Bij een premium sportwagen horen als kers op de taart een set exclusieve velgen. Met velgen van BBS zit u dan zeker goed. Het kan echter zo zijn dat u een unieke auto heeft voor wat betreft de steek of ET-waarde, waardoor een specifieke velg niet past onder uw auto. Om teleurstellingen te voorkomen, kunt u gebruik maken van onze online velgenconfigurator.

 

Op basis van de gegevens die u invult over uw auto, krijgt u met de velgenconfigurator alle velgen te zien die passen onder uw auto. Als filter kunt u BBS velgen als merk invullen, zodat u uitsluitend velgen van BBS gepresenteerd krijgt.

Andere exclusieve merken

Heeft u een brede interesse en wilt u zich ook oriënteren op andere velgen merken dan BBS? Dan bent u bij WheelClinic aan het juiste adres. Naast BBS velgen bieden wij namelijk een brede selectie andere exclusieve velgenmerken. Een greep uit ons assortiment:

 

 

WheelClinic staat garant voor alle velgenmerken die we binnen ons assortiment aanbieden. Heeft u vragen over een van de velgen, of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze shop. Wij voorzien u met plezier van advies en antwoord op uw vragen.

BBS motorsport velgen mét banden

Bestelt u BBS velgen bij WheelClinic, dan kunt de velgen los kopen of samen met banden. Naast ons aanbod high-end velgen bieden we namelijk ook de beste autobanden van A-kwaliteit.

 

Kiest u voor de levering van losse velgen dan kunnen we deze afleveren op locatie. De levering wordt verzekerd, zodat u zeker bent dat de velgen in perfecte staat afgeleverd worden. Wilt u de velgen liever zelf afhalen, dan is dat mogelijk op onze locatie in Amersfoort.

BBS velgen kopen bij WheelClinic

WheelClinic is bij klanten bekend als premium leverancier van exclusieve velgen. Dit premium gevoel en de bijpassende uitstraling willen we u ook geven, wanneer u velgen bij ons bestelt. Daarom houden we u nauwkeurig op de hoogte van uw geplaatste bestelling en staan we voor u klaar voor advies en vragen.

 

Velgen kopen bij WheelClinic gaat eenvoudig: gebruik de velgenconfigurator om de juiste velgen voor uw auto te kiezen. U kunt ze vervolgens in uw winkelmand plaatsen en ze afrekenen. Na uw bestelling te hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging waarin we ook aangeven wat de verwachte levertijd van de velgen is. Zo weet u precies waar u aan toe bent als het gaan om uw nieuwe BBS velgen.