centreerringen

Wheelclinic heeft ruim 500 maten centreer ringen in voorraad liggen, komt u uit de regio Amersfoort, Nijkerk, Leusden en Hoevelaken kunnen wij u snel verder helpen, voor de overige delen van Nederland kunnen wij het opsturen met de post.
Een centreerring / naafring zorgt dat de velg naadloos aansluit op de naaf van de auto. Bij de productie van velgen worden in veel gevallen het naafgat groter geboord zodat deze op verschillende voertuigen gemonteerd kunnen worden, om dit verschil in diameters tussen naaf van de auto en boring van de velg op te vullen worden er centreerringen gebruikt welke machinaal op 0.05 mm nauwkeurig geproduceerd worden. Onze ringen zijn uitsluitend van Duits fabrikaat waardoor wij kunnen garanderen dat deze een perfecte aansluiting hebben. Zoals bij alles wat auto gerelateerd is geldt bij ringen ook het verhaal goedkoop is duurkoop, toleranties bij Aziatisch geproduceerde ringen zijn te groot waardoor er vervelende trillingen kunnen ontstaan. Staat uw maat er niet tussen of wilt u aluminium ringen op maat laten produceren, informeer voor de mogelijkheden.

 

 

 

Hieronder ziet u een greep van ons assortiment centreerringen in de merken :AEZ, Dezent, Dotz, Mim, PLW, Schmidt, CMS, DBV, Brock, RCdesign, Kerscher, Motec, Oxigin, Tomason, Wheelworld, ASA, RH, Smoor, ICW, X-Tra, Alloytec, Borbet, Azev, Stilauto, Ronal, OZ en uiteraard universele ringen uit voorraad leverbaar.