Nieuws

Autobanden velgen Amersfoort Vathorst

KOOP banden en velgen - EENVOUDIG BIJ WHEELCLINIC in Amersfoort

Wheelclinic is uw expert voor de verkoop van lichtmetalen velgen en complete wielen.
Bestel tegelijkertijd de juiste banden voor uw velgen.

Alle complete wielen worden geassembleerd in onze gespecialiseerde werkplaats en zijn klaar om bij levering aan uw voertuig te worden bevestigd. Of eventueel gemonteerd te worden in onze werkplaats. En het beste van alles is dat onze klantenservice elke bestelling controleert op een perfecte pasvorm. U krijgt een uitgebreide selectie lichtmetalen velgen van bekende fabrikanten. Kies eenvoudig tussen Vossen wheels, Hamann, Z-performance, Mansory, BBS, Levella, Vorsteiner, OZ, Oxigin, Tomason en veel meer.

Is uw voertuig uitgerust met een bandenspanning controle systeem, of kortweg TPMS, dat de luchtdruk in uw banden meet? Geen probleem. Voor alle gangbare voertuigen zijn altijd de juiste TPMS-ventielen beschikbaar.

Ons serviceteam adviseert u graag bij alle vragen over velgen. Wij adviseren u graag en zoeken samen met u naar de perfecte velg voor uw auto. Zo helpen wij u bijvoorbeeld ook bij het kiezen van de juiste kleur: Liever klassiek zilver of sportief zwart of gewaagd brons?
Mis je een specifiek merk of type in onze shop? Vraag het ons gewoon. Wij controleren voor u de beschikbaarheid en adviseren u graag over mogelijke alternatieven.

 

Autobanden voor alle seizoenen bij wheelclinic

Bij Wheelclinic vindt u een ruim assortiment autobanden voor alle seizoenen. Of u nu op zoek bent naar winterbanden, zomerbanden, all weather banden of juist RunFlat banden, deze hebben wij allemaal in ons uitgebreide assortiment. Het is van groot belang voor de veiligheid om met de juiste autobanden te rijden en deze aan te passen aan het seizoen. Als bandenspecialist bieden wij u graag enkele tips en voorzien u graag van advies om te achterhalen of u uw banden dient te wisselen. Wij hanteren correcte prijzen waardoor we voor iedereen een gepaste oplossing kunnen bieden.

Toonaangevende merken

Wheelclinic biedt vele autobanden aan van toonaangevende merken. We bieden bijvoorbeeld banden van Michelin, Bridgestone, Continental, Goodyear, Dunlop, Vredestein en nog veel meer merken. Met een internationaal netwerk in heel Europa kunnen wij een snelle levering en montage van bijna elke autoband realiseren. Tevens is de kwaliteit door deze samenwerking gegarandeerd.

Specialisme, montage en balanceren

Wheelclinic is gespecialiseerd in grote maten en OE gehomologeerde banden.
Wij hebben de nieuwste state of the art machines staan. Zo hebben wij de Hunter GSP9700 staan om te balanceren, met krachtvariatie meting om de meeste complexe trillingen te vinden.
Meer informatie of advies nodig, neem contact met ons op.

 


Bron: Wheelclinic