over ons

Exclusieve velgen, dat is waar het bij Wheelclinic in Amersfoort om draait.

Zodra u hier binnenstapt wordt het direct duidelijk. U bevindt zich in de showroom van dé velgen specialist in de regio Amersfoort, Nijkerk, Leusden en Hoevelaken. Velgen geven uw auto direct een compleet nieuwe uitstraling. Velgen en banden in de juiste maat zorgen voor meer grip op de weg en een betere wegligging. Daardoor krijgt uw auto niet alleen een exclusieve uitstraling maar worden ook de rijprestaties verhoogd. Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons het belangrijkst. Daarom omvatten onze bedrijfsnormen een continue kwaliteitsborging, alleen deskundig personeel en regelmatige bezoeken aan producenten voor wielen. We willen u het hoogste kwaliteitsniveau garanderen in onze advies- en montage procedures.

 

 

Online velgenshop

In onze online velgen shop kunt u op kenteken of voertuig zoeken. Hierdoor ziet u alleen velgen die passen op uw auto. Helaas is het onmogelijk om alle merken te koppelen aan een voertuig in onze shop. Zoekt u iets wat er niet tussen staat neem contact met ons op en wij maken u een passende offerte.

  

 

Tesla velgen

Wij hebben een aparte afdeling binnen ons bedrijf, “teslawheels.nl” deze is gericht op de Tesla Model 3, Model S, Tesla Model X en Tesla Model Y rijder.
Bijna alle velgen in onze shop zijn TUV goed gekeurd voor Tesla, waardoor wij de garantie kunnen geven van optimale pasvorm met juiste draag vermogens.
Op zoek naar accessoires voor uw Tesla, kijk verder op onze website teslawheels.nl