OZ Racing

OZ Racing logo

Sinds de oprichting van zijn eerste wielen in 1971 heeft O.Z. Racing heeft zich gevestigd als een leider in de wereld van de lichtmetalen velgen.
O.Z. Racing produceert OEM wielen voor enkele van de meest exclusieve auto's ter wereld, waaronder Ferrari, Lamborghini, Maserati, Aston Martin en Lotus. Het Italiaanse bedrijf voorziet ook in de behoeften van prestigieuze auto-uitrusting en carrosseriebedrijven zoals Bertone, Pininfarina, AMG, Hartge, Callaway, Schnitzer, Cizeta, Strosek en Giugiaro. O.Z. Racen doet nooit concessies aan kwaliteit en voldoet aan alle officiële voorschriften, inclusief de strenge regels van T.U.V.
O.Z. Racing doet voortdurend hun wielen aan meerdere uitgebreide testen om de stress op de weg te meten. En om kleine fouten op te sporen, worden de wielen in een speciaal ontworpen watertank onder druk gezet en met röntgenfoto's op verborgen fouten gescand. Verder onderzoek gebeurt met behulp van computer- en elektronenmicroscopen. Ten slotte wordt een anti-corrosiebehandeling gegeven, gevolgd door een beschermende laklaag en eindreiniging.
Bekijk hier alle OZ racing velgen in het assortiment van Wheelclinic, uw velgen en autobanden specialist in de regio Amersfoort, Nijkerk, Harderwijk en Utrecht.