Spoorverbreders

Spacers of spoorverbreders zorgen ervoor dat u velgen verder naar buiten komen ten opzichte van uw wielkasten, wilt u uw velgen 5mm velgen na buiten monteren dan voldoet een vlakke spacers met langere wielbouten. Wilt u echter meer als 10mm adviseren wij om gebruik te maken van een spoorverbreder met een gecentreerde rand aan de buitenzijde om onbalans te voorkomen, meer informatie volgt hieronder met een uitgebreide tekening van de verschillende mogelijkheden. Wij gebruiken uitsluitend TUV gecertificeerde spoorverbreders gemaakt van hoogwaardig aluminium en op 0.02mm nauwkeurig geproduceerd om trillingen te voorkomen. Ook hierbij geldt goedkoop is duurkoop, Aziatisch geproduceerde spoorverbreders hebben te grote toleranties wat ongewenste problemen kan geven zoals vervelende trillingen. Wij diverse spacers voor Vag, Mercedes en BMW op voorraad liggen, komt u uit de regio Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk of Leusden kunnen wij u snel verder helpen, voor de overige delen van Nederland kunnen wij het opsturen met de post.

 

Spacer systeem 2

Spoorverbreders met dubbele centrering. De spoorverbreder wordt met langere wielbouten of langere tapeinden gemonteerd. Met dit systeem voorkomt u vervelende trillingen. Wij adviseren dit systeem vanaf 10mm en bij Tesla zelfs vanaf 5mm. Let wel op: bij 10mm passen deze spacers bij enkele voertuigen niet, neem contact met ons op voor meer informatie.




 

Spacer systeem 3

Deze spoorverbreders zijn uit hoogwaardig aluminium geproduceerd. De spoorverbreder wordt op de naaf gemonteerd met de meegeleverde korte moeren. Deze spacer heeft ook een dubbele centreer rand. In de spacers worden hoogwaardige tapeinden gemonteerd waar u de velg weer op monteert. Let op: bij minder als 25mm zullen de originele tapeinden te lang zijn, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.




 

Spacer systeem 4

Technisch gelijk aan systeem 3. In plaats van tapeinden is de spoorverbreder voorzien van inwendige draad, waarmee de velg met de originele bouten kan worden gemonteerd. Doordat er gebruikt gemaakt wordt van hoogwaardig aluminium is het niet nodig om draadbussen in de spoorverbreder te persen. Dit systeem word gebruitk vanaf 20mm, kleiner is niet mogelijk ivm de technische constructie.




 

Spacer systeem 5

Deze spoorverbreder is enkel gecentreerd en wordt op dezelfde wijze gemonteerd als systeem 2. De spoorverbreder wordt met langere wielbouten vastgezet. Wij adviseren dit tot maximaal 5mm, gaat u breder zult u hoogstwaarschijnlijk trillingen krijgen omdt uw velgen niet meer centreren, dit is weer auto afhankelijk.